Begynd Rehaler-behandlingen når du føler et anfald på vej og fortsæt i 10 til 20 minutter eller indtil din aura forsvinder. Rehaler-appen og kontrol-enheden guider dig og sørger for en sikker, korrekt behandling.

Rehaler Starter Kit

Rehaler Starter Kittet indeholder alt du har brug for for at lære Rehaler at kende, behandle op til ti migræneanfald og blive guidet til at finde den bedst mulige timing og indstilling af Rehaler for dig.

10 inhalatorer

Mere information

Kontrol-enhed

Mere information

10 næseklemmer

Mere information

Rehaler-app

Mere information

Inhalatoren

Engangs-inhalatoren er den centrale brik i behandlingen af anfald. De leveres i individuelle pakker, klar til brug, så du altid kan have en i nærheden når du føler et anfald på vej. Pak ud, start behandlingen – og stop din migræne.

Inhalatoren er designet til at sikre optimal effekt og brugervenlighed: hvad enten du går, står, ligger eller sidder ned er du sikret den rigtige behandling.

Inhalatoren er let at bruge. Fold ud, indstil og træk vejret igennem mundstykket så snart du føler et migræneanfald på vej. Den CO₂-holdige udåndingsluft opsamles automatisk i den oppustelige Cube og blandes med frisk luft fra atmosfæren i et nøje designet blandingsforhold vha. præcisions-støbte luft-spjæld. Rehaler-appen og kontrol-enheden hjælper dig med at justere inhalatoren undervejs, så du får den blanding af ilt og CO₂ som er optimal for dig.

Designet af inhalator-mundstykket er specielt udviklet til at du kan holde inhalatoren i munden uden at behøve at holde den med hånden. Inhalatoren er designet så ud ikke behøver at bruge tid og energi på at bekymre dig over anfaldet eller behandlingen, men kan med det samme fortsætte din dag.

Når du bruger inhalatoren kommer der spyt og kondensvand i den og af hygiejne-hensyn smides den derfor ud efter endt behandling. Enheden er lavet af genanvendelig plastic uden tilsætningsstoffer.

Kontrol-enheden

Kontrol-enheden hjælper med at konfigurere og optimere din behandling og kommunikerer direkte med din smartphone. Kontrol-enheden overvåger løbende iltniveauet i din krop og giver besked hvis der er brug for at ændre blandingsforholdet af ilt og CO₂. Kontrol-enheden fås i to versioner: White Edition og Black Edition. “Black Edition” er en limited-edition udgave som sælges i forbindelse med vores lancerings-begivenheder.

Kontrol-enheden sidder på din fingerspids hvor den vha. røde og infrarøde LED’er og en fotoreceptor måler iltindholdet i din krop. Kontrol-enheden er meget nøjagtig og kalibrerer løbende sig selv så resultatet konstant er pålideligt.

Kontrol-enheden kommunikerer løbende med Rehaler-appen via en lav-energi Bluetooth-forbindelse. Rehaler-appen sikrer på denne måde at behandlingen har det rette niveau.

Kontrol-enheden kommer med et etui, samt en opladerledning, så du altid kan have kontrol-enheden opladet og med dig i tasken.

Næseklemmen

En special-designet, blød næseklemme følger med hver inhalator. Næseklemmen giver et let tryk på næsen hvilket sørger for at din vejrtrækning sker gennem inhalatoren og ikke næsen. Dette sikrer at du får den korrekte blanding af CO₂ og ilt i indåndingsluften.

Næseklemmen er designet til at passe komfortabelt til alle næse-størrelser og efterlader ikke mærker efter brug.

Rehaler-appen

Din guide til Rehaler-universet: - Konfiguration af inhalatoren - Registrering af anfald - Optimering af behandlingen - Webshop - Support og live chat - Meget mere…

Udforsk appen

Bestil dit Rehaler Starter Kit idag

1795 DKK - BESTIL NU

Generelle oplysninger:

Alder
år
Køn (sæt kryds)
Mand
Kvinde