Rehaler er blevet testet i et randomiseret, placebo-kontrolleret, dobbelt-blindet klinisk forsøg på migræne med aura, og resultaterne viste signifikant højere patient-tilfredshed og smertelindring (78% af anfald havde smertelindring ved bare anden behandling). Den videnskabelige artikel om forsøgets resultater blev i august 2018 udgivet i Cephalalgia som er verdens højest rangerede hovedpine-tidsskrift. Klik her for at læse artiklen

Kliniske resultater med Rehaler-behandlingen

Det kliniske forsøg viste en signifikant effekt af Rehaler sammenlignet med placebo, på både smertelindring og bruger-tilfredshed, og effekten af Rehaler var på alle målepunkter højere end placebo.

Smertelindring efter to timer

Tidligere studier af CO₂’s effekt på smerte og migræne

Det har været kendt i over 60 år at CO₂ har en positiv effekt på migræne og smerte, men ikke før lanceringen af Rehaler har der eksisteret en både praktisk, kompakt og sikker måde at behandle med CO₂.

Holdet bag Rehaler arbejder tæt sammen med førende forskere og klinikere indenfor migræne-feltet, for at sikre at vores produkter, forskning og information lever op til de højeste standarder.

Mød vores videnskabelige rådgivere

Vi er stolte over at arbejde med nogle af de dygtigste forskere og klinikere indenfor migræne-feltet.

Henrik Winther Schytz

MD, PhD, DMSci - Dansk Hovedpinecenter
Læs mere
Henrik Winther Schytz er neurologisk overlæge og klinisk lektor på Dansk Hovedpinecenter på Rigshospitalet Glostrup. Han har en omfattende forskningsaktivitet og er forfatter af en lang række videnskabelige artikler omhandlende bl.a. migræne, eksperimentelle hovedpinemodeller, hovedpine-diagnostik og anvendelse af billeddannende teknikker indenfor hovedpineforskning. Han blev i 2015 tildelt Harold Wolff - John Graham prisen af American Academy of Neurology for sin forskning.

Parisa Gazerani

Cand.Pharm., PhD - Aalborg Universitet
Læs mere
Parisa Gazerani er lektor og smerteforsker ved Institut for Medicin og Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet. Hun har en omfattende forskningsproduktion indenfor bl.a. migræne, farmakologisk smertebehandling og smertelidelsers fysiologi, og er en af to forskere bag udviklingen af en innovativ biomarkør for migræne.

Anders Hougaard

MD, PhD – Dansk Hovedpinecenter
Læs mere
Anders Hougaard er neurologisk afdelingslæge og forsker på Dansk Hovedpinecenter på Rigshospitalet Glostrup. Han har forsket indgående i migræne med aura, migrænens fysiologi, brug af billeddannende teknikker i hovedpineforskning, samt betydningen af trigger-faktorer ved hovedpine.

Udover at markedsføre Rehaler ønsker vi også at forsyne migrænepatienter med ny og brugbar viden om alle aspekter af sygdommen, med det formål at gøre det lettere for dig som patient at træffe de bedste beslutninger om hvordan du forebygger og behandler din migræne.

Migræneforskning til mennesker

Migræneforskning er kompliceret, men behøver ikke at være uforståeligt. Vi tror på at selv den nyeste og dybeste viden om migræne kan formidles på en måde der giver mening for alle, og at det kan give den enkelte migrænepatient nye ideer og værktøjer der kan hjælpe i hverdagen. Klik herunder for at finde ud af mere.

Se alle artikler

Bestil dit Rehaler Starter Kit idag

1795 DKK - BESTIL NU

Generelle oplysninger:

Alder
år
Køn (sæt kryds)
Mand
Kvinde